Manual Nivela 2 Linii Huepar

HUEPAR

Manual de Utilizare nivela laser 2 linii model 9011G/9011G

Instrucțiuni de siguranță
Vă rugăm să citiți cu atenție și să respectați instrucțiunile de siguranță și manualul de utilizare înainte de a utiliza acest produs.  Nerespectarea citirii și respectării poate anula garanția. 

AVERTIZARE! 
PRODUSUL LASER CLASA II CONFORM CU CFR 1040.10 ȘI 1040.11 Max. 
Putere de ieșire: <1mW
Lungime de undă: 505nm-660nm
RADIAȚIE LASER:
NU expuneti ochii in mod direct razei laser
EVITA VIZUALIZAREA CU INSTRUMENTE OPTICE

ATENȚIE:
Citiți toate instrucțiunile înainte de a utiliza acest instrument laser. 
Nu scoateți etichete de pe instrument. 
În timp ce produsul este în funcțiune, aveți grijă să nu vă expuneți ochii la fasciculul laser emis (sursă de lumină verde / roșie). 
Expunerea la un rază laser pentru o perioadă mai lungă de timp poate fi periculoasă pentru ochii dumneavoastră. 
Nu încercați să vizualizați fasciculul laser prin instrumente optice, cum ar fi telescoapele, deoarece pot provoca leziuni oculare grave. 
Nu dezasamblați sau modificați laserul în niciun fel.  Modificarea instrumentului poate duce la expunerea la radiații laser periculoase. 
Utilizarea laserului în jurul copiilor sau permiterea copiilor să acționeze laserul poate duce la rănirea gravă a ochilor.  
O expunere la fasciculul unui laser de clasa 2 este considerată sigură timp de maximum 2 secunde.  Reflexele pleoapelor vor oferi în mod normal o protecție adecvată. 
Probe de etichetă sunt plasate pe produs pentru a informa despre clasa laser pentru comoditate și siguranță: 
PRECAUȚIE RADIAȚIE LASER- NU PRIVITI IN RAZA ȘI NU VIZIONATI DIRECT CU INSTRUMENTE OPTICE
Fabricat în China
IEȘIRE MAXIMĂ <tmW @ so5m-660nm
PRODUSUL LASER CLASA II RESPECTĂ CFR 1040.10 ȘI 1040.11

Ghid de utilizare, întreținere și îngrijire
• Când nu este în  utilizare, vă rugăm să opriți instrumentul și să puneți dispozitivul de blocare a pendulului în poziția de blocare. 
• Instrumentul laser este etanșat și calibrat la uzină la precizia specificată. 
• Este recomandat să efectuați o verificare a preciziei înainte de prima utilizare și verificări periodice în timpul utilizării viitoare, în special pentru dispuneri precise. 
• Nu depozitați instrumentul laser în lumina directă a soarelui sau nu îl expuneți la temperaturi ridicate.  Carcasa și unele părți interne sunt fabricate din material plastic și se pot deforma la temperaturi ridicate. 
• Părțile exterioare din plastic pot fi curățate cu o cârpă umedă.  Deși aceste părți sunt rezistente la solvenți, NU folosiți NICIODATĂ solvenți.  Utilizați o cârpă moale și uscată pentru a îndepărta umezeala de pe instrument înainte de depozitare.
• Păstrați instrumentul în carcasă atunci când nu îl folosiți.  Dacă depozitați timp îndelungat, scoateți bateriile înainte de depozitare pentru a preveni eventuale deteriorări. 
• Nu aruncați acest produs cu deșeurile menajere. 
• Aruncați întotdeauna bateriile conform codului local. 
• Vă rugăm să reciclați în conformitate cu prevederile locale privind colectarea și eliminarea deșeurilor electrice și electronice în conformitate cu Directiva DEEE.  Siguranța bateriei
• Păstrați bateria departe de copii și animale de companie. 
• Vă rugăm să acordați atenție poziției polului pozitiv și negativ. 
• Vă rugăm să utilizați baterii reîncărcabile de mare capacitate sau baterii alcaline de peste 1500 mAh pentru fiecare când înlocuiți bateriile. 
• Nu amestecați bateriile vechi și cele noi.  Înlocuiți-le pe toate în același timp cu baterii noi de același brand și tip. 
• Când dispozitivul nu va fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să scoateți bateriile și să le păstrați în stare uscată.
Buton pornire
⦁ Fereastra laser
⦁ Buton culisant
⦁ Compartiment baterii
⦁ Compartiment support


Moduri de funcționare
Porniți instrumentul laser:
• Metoda 1: Apăsați scurt tastatura (buton 1) pentru a porni instrumentul laser. 
• Metoda 2: Glisați comutatorul pendulului / tranzitului în poziția deblocată pentru a porni instrumentul laser. (butonul 3)
Opriți instrumentul laser:
• Pasul 1, glisați comutatorul pendulului / tranzitului în poziția de blocare. 
• Pasul 2, apăsați scurt Tastatura (buton 1) pentru a opri instrumentul laser. 
Notă: Nivelul laserului poate fi oprit numai atunci când pendulul / tranzitul este în poziția sa de blocare. (tasta 3 – lacat inchis)
Modul de autonivelare • este activat atunci când pendulul / tranzitul (buton 3) este comutat în poziția deblocată (lacat deschis)
• Fasciculele (laserele) laser clipesc rapid atunci când instrumentul este foarte inclinat fata de planul orizontal de auto-nivelare (4 ° t1 °). 
Notă: Când utilizați modul Auto-nivelare, vă rugăm să așezați acest instrument laser pe o suprafață plană. 
Manual / Tilt Mode
• este activat atunci când pendulul / tranzitul (tasta 3) este comutat în poziția blocată.   
Este activat pentru a poziționa instrumentul laser în diferite unghiuri pentru a proiecta linii drepte sau puncte fără nivel. 
• Razele laser vor clipi aproximativ la fiecare 3-5 secunde pentru a notifica utilizatorul. 
Observație: Fasciculul (laserele) proiectat (e) în modul manual nu poate fi utilizat ca referință orizontală sau verticală în natură.
Specificații Cross Line Laser Level 9011G Model lumina verde
Laser Clasa 2 (IEC / EN60825-1 / 2014), <1mW
Lungime de undă 505-520nm
Precizie de nivelare +/-3mm / 10m (± 1/9 in.  la 33 ft)
Precizie orizontală / verticală +/- 3mm / 10m (+1/9 in. la 33 ft)
Nivelare / compensare Gama 4 ° ± 1 °
Distanță de lucru de referință (linie), 100LUX 30m / 98ft
Timp lucru (cu toate fasciculele laser aprinse) 6 ore
Sursă de alimentare 2x "AA" (LR6)
IP Rating IP54
Gama de temperatură de funcționare -10gradeC pana la +50grade C
Temperatura de stocare -20 ° C - + 70C
Această garanție este limitată la persoanele care au achizitionat produsul și nu este permisă transferarea acestei garanții către alte terțe părți. 
Această garanție nu poate fi modificată fără autorizarea noastră.  Vă rugăm să scanați codul QR pentru a înregistra acest produs și pentru a beneficia de 2 ani de garanție.
GARANȚIE
LIMITĂRI
Garanția nu prevede și nu include revizuiri periodice, întreținere sau instalare a produsului.
În plus, în nici un caz nu va exista o lipsă de conformitate și, prin urmare, nu se va aplica garanția legală și, dacă este cazul, garanția comercială, atunci când:
-Lipsa de conformitate corespunde unei discrepanțe cu reglementările locale sau naționale de siguranță sau tehnice ale unei alte țări decât cea în care a fost proiectată și produsă inițial sau, după caz, destinată vânzării;
-Produsul menționat sau oricare dintre identificatorii săi (numărul de serie etc.) au fost, total sau parțial, deschis, asamblat, demontat, manipulat și / sau reparat de către altcineva decât serviciile oficiale de asistență tehnică sau distribuitorii autorizați;
-Lipsa de conformitate este consecința unei instalări incorecte (cu excepția cazului în care instalarea a fost efectuată de către vânzătorul autorizat sau sub responsabilitatea acestuia sau de către consumator urmând instrucțiunile de instalare );
-Lipsa de conformitate se datorează utilizării accesoriilor, încărcătoarelor sau consumabilelor care nu sunt originale Huepar și concepute pentru produs;
-Există ruperea oricăreia dintre garniturile carcasei bateriei sau a celulelor sau semne evidente de manipulare a acestora
-Deteriorările care apar în produs au fost cauzate de socuri mecanice sau datorita utilizarii in conditii inadecvate (temperaturi improprii utilizarii, umiditate excesiva,etc) .
Niciuna dintre garanțiile incluse aici nu acoperă înlocuirea pieselor din cauza uzurii sau ruperii mecanismelor, cauciucurilor, carcaselor și / sau materialelor plastice, precum și deteriorarea estetică, datorită utilizării normale a produsului. În același mod, garanțiile nu acoperă niciun fel de daune produse în timpul transportului produsului (inclusiv, dar fără a se limita la, daune cosmetice, umflături, zgârieturi, pete, etc.), caz în care acestea se vor aplica prevederile cuprinse în condițiile generale de contractare ale Rayan International care sunt aplicabile.
Garantia este de 24 de luni de la data vanzarii.
Inlocuirea produsului aflat in garantie se realizeaza in termen de 14 zile de la primirea produsului deteriorat la adresa vanzatorului


Vanzator:
Rayan International SRL
RO37244896
Loc Crairat nr 37 Jud Cluj
Tel 0371783541


Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continuă cumpărăturile

Eventuale Mentiuni Editați comanda
Adaugă un cupon

Adaugă un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plata.