Termeni si Conditii

Accesarea şi folosirea site-ul www.nivele-laser.ro, implică acceptarea de către utilizator a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Cine suntem?

Site-ul www.nivele-laser.ro, denumit în continuare RAYAN INTERNATIONAL SRL, este proprietatea  SRL cu sediul social în Sat Crairat, Comuna Ploscos, Nr 37, Cluj ,înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. , J12/1059/21.03.2017 , având codul unic de înregistrare fiscală 37244896

Produsele oferite

Produsele comercializate pe site-ul www.nivele-laser.ro sunt noi. Preţurile de pe site sunt exprimate în lei (RON).

Promoţiile şi ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentaţi în pagini speciale de pe site.

Culorile pe care le vedeţi pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deorece culorile depind de specificaţiile tehnice şi reglările computerului şi monitorului utilizatorului. www.nivele-laser.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru inadvertenţa dintre culorile pe care le vedeţi pe monitor şi culorile reale ale produselor.

Plata produselor

În momentul în care, utilizatorul plasează o comandă, are posibilitatea de a alege între plata online cu cardul şi plata ramburs. Nu există nicio taxă suplimentară faţă de suma totală confirmată pe mail sau telefonic.

Plata ramburs se face în momentul livrării coletului la destinaţie, Agentului Curier.

Plata online va fi procesată în numele RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. Vă garantăm posibilitatea de a primi întreaga sumă plătită înapoi în cazul în care comanda nu va fi finalizată.

Garanţia produselor

RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. oferă garanţie pentru produsele comercializate prin intermediul site-ului www.divaly.ro. Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizează în sistem de curierat  "Ușă în Ușă".

Comenzile sunt predate curierului a doua zi după plasare și sunt confirmate în prealabil. Comenzile plasate vineri se expediază luni.

Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare din momentul predării comenzii către curier. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Curierul face livrările de luni până vineri în intervalul orar: 09:00 - 16:00 şi sâmbăta în intervalul orar: 09:00 - 14:00 (doar dacă s-a specificat să se livreze sâmbăta).

Taxa de Transport prin Curier "Ușă în Ușă" este de 15 Lei oriunde în ţară. Această taxă de transport include taxa pe valoare adaugată (TVA de 19%).

Transportul este gratuit, oriunde în ţară, pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 100 Lei.

În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail. Acesta va fi trimis de catre RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. şi va conţine date privitoare la expediţia coletului.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei, după achitarea sumei de plată către Agentul Curier în cazul în care aţi optat pentru varianta Ramburs.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înştiinţaţi în timp util.

Politica de retur

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 34 din 2014, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele cumpărate online în termen de 14 zile, fără invocarea unui motiv anume.

Taxele de transport vor fi achitate în intregime de dumneavoastră.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de 14 de zile. Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar. 

Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător.

Returul se poate face prin aceeași modalitate prin care ați primit produsele.

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic sau pe email intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (noi, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, neutilizate şi nedeteriorate). În caz contrar vom opri, din suma ce trebuie returnată, contravaloarea accesoriilor, ambalajelor și etichetelor deteriorate sau lipsă. Produsele utilizate sau deteriorate nu vor fi rambursate.

Ce drepturi are un vizitator al site-ului?

Poate fi sigur că preţul la care se face o comandă va fi acelaşi cu preţul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

Poate fi sigur că datele personale vor rămâne confidenţiale şi nu vor fi trimise de Divaly către terţe persoane şi instituţii.

Poate solicita RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. ştergerea oricăror date personale colectate despre el, punandu-se in contact prin intermediul " Contacteaza-ne " .

Se poate dezabona oricând de la Newsletter, facând click pe linkul prezent în subsolul oricărui email.

Politica de confidenţialitate

RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Garantăm securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informaţii vor fi folosite de către companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale şi promoţii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita ştergerea datelor din bază  punandu-se in contact prin intermediul " Contacteaza-ne " .

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienţi: livrarea produselor şi emiterea documentelor fiscale.

RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. se obligă să nu difuzeze unor terţi datele personale ale clienţilor, în afară de autorităţile în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau autorităţile în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii.

Din cauză că datele sunt transmise electronic, compania RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L.  nu poate fi făcută responsabilă de pierderea lor sau copierea neautorizată prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate cele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletter-ul RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. este gratuită şi voluntară. În momentul în care, utilizatorul plasează o comandă, are posibilitatea să îşi exprime acordul cu privire la primirea de newsletter. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respectă legea Comerţului Electronic şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email.

RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru conţinutul publicat pe www.nivele-laser.ro. Abonaţii newsletter-ului RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, asumându-şi răspunderea redirecţionării, în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul.

Protecţia proprietăţii intelectuale

Conţinutul şi designul siteului www.nivele-laser.ro, precum şi orice alt material ce are legatură cu acest site, aparţin RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L.  şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Utilizarea sau reproducerea acestora în scopuri comerciale fară acordul scris din partea RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L. este strict interzisă.

Utilizarea conţinutului Site-ului

Puteţi copia şi printa conţinutul siteului www.nivele-laser.ro (date, imagini şi orice alt tip de informaţii prezentate pe site) doar pentru folosinţa dumneavoastră personală, lipsită de intenţie comercială. În orice alte cazuri, conţinutul siteului www.divaly.ro nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise fară acordul scris din partea RAYAN INTERNATIONAL  S.R.L.

  1. reproducerea sau stocarea conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
  3. îndepărtarea însemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atestă dreptul de autor al siteului www.nivele-laser.ro asupra conţinutului.

Orice utilizare a conţinutului siteului www.nivele-laser.ro  în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise punandu-se in contact prin intermediul " Contacteaza-ne " .

Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele de pe www.nivele-laser.ro , netratată de nici un articol din pagina Termeni şi Condiţii, va fi notificată în scris către RAYAN INTERNATIONAL SRL punandu-se in contact prin intermediul " Contacteaza-ne " . . Ulterior, ea se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parţi.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.nivele-laser.ro, utilizatorul işi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiţii.

 

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continuă cumpărăturile

Eventuale Mentiuni Editați comanda
Adaugă un cupon

Adaugă un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plata.