Manual Nivela Deko 12 linii

Instructiuni de folosire Nivela Laser cu 12 linii DEKO

1 Reglementări de siguranță
Acest nivel proiectează un laser de clasa 2 conform standardului IEO60825-1.
Nu se recomanda ca fasciculul laser să fie directionat in mod direct către oameni sau animale, iar utilizatorii vor evitasa se uite direct la fasciculul laser.
Avertisment: Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a instala, utiliza și regla nivela.

2 Parametri tehnici și specificații
Tensiune nominală 3,7V
Precizie de nivelare + 1mm / 5m
Lungime undă (nm) 520nm
Lățime linie laser 1,5 mm / 5m distanță
Timp de lucru 4 ore (12 linii complet luminoase)
Tipul laser Clasa II, <1mW
Domeniu de lucru 12- Raza liniei 10m (interior)
Temperatura de funcționare -10 ° C - 45 °C
Temperatura de depozitare C -10 ° C-45 ° C
Clasa de protecție Clasa III
Capacitate baterie Li-ion 3,7V 4400mAh
Intrare încărcător 100-240V ~ 50 / 60HZ , 23W
Ieșire încărcător 5.0V 1.5A
Timp de încărcare 3 ore


3.Descriere componente:
1.Buton mod operare
2.Buton ON/OFF
3.Fereastra razei laser
4.Punct fixare support
5.Compartiment baterie
6.Intrerupator mod auto-nivelare
7.Incarcator.

4 Instrucțiuni de instalare pentru utilizarea încărcătorului
• Acest produs este un instrument cu lumină verde LD. Când utilizați încărcătorul și încărcați direct, utilizatorul trebuie să aleagă încărcătorul de 5V sau încărcătorul original.
• La încărcare, lumina LED a încărcătorului va fi de culoare galbena și apoi verde după încărcarea completă. La încărcare completă, încărcătorul poate fi deconectat. O singura incarcare poate menține lumina celor trei părți pe continuu 60-1 50 minute (baterie litiu).
• Dacă bateria este prea slabă, aparatul va emite o alertă până se stinge. În acest moment, bateria trebuie schimbată sau încărcătorul trebuie utilizat.
5 Funcționarea formală
5.1 Funcționarea formală a instrumentelor Nu permiteți pătrunderea umezelii în instrument sau orice contact cu lumina directă a soarelui. Instrumentul nu trebuie expus la intemperii sau plasat într-un mediu cu diferențe considerabile de temperatură. Instrumentul nu poate fi plasat într-o mașină mult timp. Dacă instrumentul este expus succesiv unui mediu cu diferențe considerabile de temperatură, trebuie să se aștepte ca temperatura instrumentului să revină la normal înainte de a utiliza instrumentul. Dacă instrumentul este expus la condiții meteorologice extreme sau la un mediu cu diferențe considerabile de temperatură, precizia măsurării instrumentului va fi afectată.
Evitați socurile puternice: nu lăsați instrumentul să cadă la pământ. Dacă instrumentul de măsurare a suferit un puternic soc exterior, precizia de măsurare a instrumentului trebuie verificată înainte de a utiliza instrumentul (consultați „precizia de nivelare”)
5. 2 Oprire / pornire Când utilizați instrumentul, instalați mai întâi 2 baterii cu litiu (model 18650) în cutia bateriei și reglați piciorul instrumentului pentru a centra balonul rotund. Apoi, porniți comutatorul de răsucire 1 și va lumina linia orizontală. Pentru a opri sau porni fasciculul orizontal, apăsați tasta 2 în modul orizontal; Pentru a opri sau porni fasciculul vertical, apăsați tasta 3 în modul vertical. Apăsați o singură dată pentru a lumina fereastra liniei verticale (1), apăsați de două ori pentru a lumina fereastra liniei verticale (2) și apăsați de trei ori pentru a lumina toată fereastra liniei verticale. Când comutatorul de lumină este pornit la cheia de blocare, aparatul este în modul slash. Dacă doriți să anulați modul slash, lăsați comutatorul să pornească direct în modul normal de utilizare sau să îl opriți. Dacă comutați la tasta de blocare din starea normală de utilizare, alarma va fi dată, iar modul slash poate fi utilizat numai după oprire.
Chiar dacă există o distanță considerabila între dvs. și laser, nu puteți ignora puterea dăunătoare a laserului. Când opriți instrumentul de măsurare, opriți direct alimentarea cu comutatorul 1. Scoateți bateria cu litiu din cutia bateriei atunci când nu este folosită mult timp, pentru a preveni scurgerea și coroziunea instrumentelor
5.3 Măsurarea cu funcție de nivelare automata
• Așezați instrumentul de măsurare pe un teren plat și ferm sau fixați-l pe un trepied.
• Când măsurați cu funcția de nivelare automată, comutatorul de alimentare trebuie să fie pornit, apoi metrul de nivel și cheia liniei verticale trebuie să fie pornite. Funcția de nivelare automată poate nivela mici fluctuații, iar intervalul său de nivelare este între (3). Dacă fasciculul luminos nu se mai mișcă, indică faptul că instrumentul de măsurare a finalizat functiile de nivelare.
• Dacă nivelarea nu poate fi realizată automat, de exemplu, dacă înclinația orizontală a instrumentului de măsurare este mai mare de 3 grade, laserul va clipi rapid. Puneți instrumentul de măsurare într-o poziție orizontală și faceți instrumentul să se niveleze automat. Atâta timp cât poziția instrumentului capsulei de măsurare se încadrează în domeniul nivelării automate a instrumentului (+3), laserul va continua să se aprindă.
5.4 Factori care afectează precizia
• Temperatura mediului de operare este cel mai mare factor de influență, mai ales când temperatura se schimbă treptat de la sol la tavan, este foarte probabil să se modifice direcția de proiecție a fasciculului laser.
• Deoarece stratul de temperatură din apropierea solului este cel mai mare, deci este mai bine să puneți instrumentul pe un trepied atunci când distanța de măsurare depășește 20 de metri. Cealaltă solutie este plasarea instrumentului de măsurare în centrul locului de măsurare cât mai mult posibil.
• În plus față de factorii de influență externi, starea instrumentului în sine (de exemplu, instrumentul a căzut sau a fost puternic afectat) va afecta și precizia nivelării. Prin urmare, precizia instrumentului trebuie verificată înainte de a utiliza instrumentul.
• Verificați mai întâi acuratețea înălțimii și acuratețea nivelării fasciculului laser orizontal, apoi verificați acuratețea orizontală a fasciculului laser vertical.
5.5 Verificați precizia de nivelare a liniei laser în direcție vertical
• Pentru acest test, trebuie să căutați un loc cu o gaură de ușă și o podea solidă. În plus, există cel puțin 2,5 metri spațiu pe părțile din față și din spate ale orificiului ușii.
• Așezați instrumentul de măsurare pe un teren ferm și plat, la 2,5 metri distanță de orificiul ușii (trepiedul nu este permis). Porniți instrumentul de măsurare, selectați funcția de măsurare și porniți funcția de nivelare automată. Trebuie să selectați modul de funcționare care generează o suprafață laser verticală în fața instrumentului de măsurare . Aflați punctul central al liniei laser verticale proiectate pe podeaua găurii ușii, marcați punctul 1 în punctul central, faceți un alt punct 2 cealaltă parte a ușii la aproximativ 5 metri distanță și marcați punctul 3 de pe marginea superioară a orificiului ușii.
Rotiți instrumentul de măsurare de 180 de grade și puneți-l pe cealaltă parte a deschiderii ușii și direct pe punctul II dedesubt, lăsați instrumentul de nivelare, reglați linia laser verticală, lăsați centrul liniei laser prin punctul 1 și punctul II cu precizie. Marcați punctul central al segmentului laser pe marginea superioară a orificiului ușii și definiți-l ca punctul IV, iar distanța d este abaterea reală a instrumentului de măsurare în direcție verticală.
Măsurați înălțimea orificiului ușii. Repetați procesul de mai sus pentru a detecta a doua suprafață laser verticală. În acest moment, trebuie să aleagă funcția de funcționare care este capabilă să genereze o suprafață laser verticală pe partea instrumentului de măsurare, iar instrumentul de măsurare trebuie să fie rotit cu 90 de grade înainte de a începe măsurarea.
Puteți calcula abaterea maximă admisibilă dmax folosind următoarea formulă:
Dmax = dublul înălțimii găurii ușii x 0,2 mm / m. De exemplu: dacă orificiul ușii are 2 m înălțime, abaterea maximă admisibilă este Dmax = 2x2 x 0,2 mm / m 0,8 mm. Prin urmare, distanța dintre semne nu poate depăși 0,8 mm.
Sfaturi privind funcționarea: nu uitați să atingeți centrul liniei laser. lățimea liniei laser se modifică odată cu distanța.
5.6 Verificați acuratețea înălțimii fasciculului laser orizontal
Pentru această verificare, trebuie să găsiți un segment lung de 5 metri fără obstrucție, iar segmentul de măsurare trebuie să fie între cei doi pereți A și B. Instalați instrumentul de măsurare pe un trepied și așezați trepiedul aproape de peretele a sau plasați instrumentul pe un teren solid și plat de perete, porniți instrumentul de măsurare și selectați funcția de măsurare pentru a porni funcția de nivelare automată. Selectați modul de funcționare care va genera o suprafață laser orizontală și o suprafață laser verticală direct în fața instrumentului de măsurare
Aliniați linia laser cu peretele A care este relativ aproape, nivelați instrumentul de măsurare, rotiți instrumentul de măsurare la 180 de grade și nivelați instrumentul, aflați punctul X-Crossing al liniei laser pe peretele A, marcați centrul punctului X-Crossing de pe peretele B și marcați punctul I în centrul punctului X-Crossing. Rotiți instrumentul de măsurare cu 180 de grade, faceți instrumentul la nivel, găsiți intersecția liniilor laser pe peretele B și puneți I în centrul punctului.
Mutați contorul de măsurare pe peretele B (fără rotație a contorului), porniți contorul și lăsați contorul să se niveleze. Reglați înălțimea contorului de măsurare (cu ajutorul unui trepied și a unui tampon, dacă este necesar), astfel încât punctul X-Crossing al liniilor laser să fie proiectat cu precizie pe punctul II al peretelui B. Pentru a roti instrumentul de măsurare la 180 de grade, dar nu puteți schimba înălțimea instrumentului de măsurare, aliniați instrumentul de măsurare și lăsați direcția verticală a liniei laser să treacă prin punctul 1 de pe peretele A, nivelați instrumentul de măsurare și să marcați un punct III pe linia punctului X-Crossing.
Diferența d între punctul I și punctul III de pe peretele A este abaterea reală a înălțimii instrumentului de măsurare. Puteți utiliza următoarea formulă pentru a calcula deviația maximă admisibilă, dmax:
dmax = dublarea distanței între pereți x0,2 mm / m
De exemplu: dacă distanța dintre pereți este de 5 m, atunci deviația maximă admisibilă dmax = 2x5 m x0.2 mm / m = 2 mm. Prin urmare, distanța dintre semne nu poate fi mai mare de 2 milimetri.
6 Întreținere și curățare
• Asigurați-vă că le așezați în huse sau cutii de protecție atunci când depozitați și manipulați instrumentele de măsurare.
• Instrumentele de măsurare trebuie să fie întotdeauna curate.
• Nu introduceți instrumentul în apă sau alte lichide.
• Pentru a șterge murdăria utilizati o cârpă moale uscata pe instrument. Nu folosiți detergent pentru a curăța instrumentul.
• Asigurați-vă că curățați priza laser în mod regulat și nu lăsați puful la priză în timpul curățării.
• Înainte de a părăsi fabrica, acest instrument a fost supus unei inspecții stricte de calitate. Nu deschideți instrumentul de măsurare fără autorizație.
• Trebuie introdus în cutia de protecție sensibilă înainte de trimiterea instrumentului pentru inspecție.

GARANȚIE
LIMITĂRI
Garanția nu prevede și nu include revizuiri periodice, întreținere sau instalare a produsului.
În plus, în nici un caz nu va exista o lipsă de conformitate și, prin urmare, nu se va aplica garanția legală și, dacă este cazul, garanția comercială, atunci când:
-Lipsa de conformitate corespunde unei discrepanțe cu reglementările locale sau naționale de siguranță sau tehnice ale unei alte țări decât cea în care a fost proiectată și produsă inițial sau, după caz, destinată vânzării;
-Produsul menționat sau oricare dintre identificatorii săi (numărul de serie etc.) au fost, total sau parțial, deschis, asamblat, demontat, manipulat și / sau reparat de către altcineva decât serviciile oficiale de asistență tehnică sau distribuitorii autorizați;
-Lipsa de conformitate este consecința unei instalări incorecte (cu excepția cazului în care instalarea a fost efectuată de către vânzătorul autorizat sau sub responsabilitatea acestuia sau de către consumator urmând instrucțiunile de instalare );
-Lipsa de conformitate se datorează utilizării accesoriilor, încărcătoarelor sau consumabilelor care nu sunt originale DEKO și concepute pentru produs;
-Există ruperea oricăreia dintre garniturile carcasei bateriei sau a celulelor sau semne evidente de manipulare a acestora
-Deteriorările care apar în produs au fost cauzate de socuri mecanice sau datorita utilizarii in conditii inadecvate (temperaturi improprii utilizarii, umiditate excesiva,etc) .
Niciuna dintre garanțiile incluse aici nu acoperă înlocuirea pieselor din cauza uzurii sau ruperii mecanismelor, cauciucurilor, carcaselor și / sau materialelor plastice, precum și deteriorarea estetică, datorită utilizării normale a produsului. În același mod, garanțiile nu acoperă niciun fel de daune produse în timpul transportului produsului (inclusiv, dar fără a se limita la, daune cosmetice, umflături, zgârieturi, pete, etc.), caz în care acestea se vor aplica prevederile cuprinse în condițiile generale de contractare ale Rayan International care sunt aplicabile.
Garantia este de 24 de luni de la data vanzarii.
Inlocuirea produsului aflat in garantie se realizeaza in termen de 14 zile de la primirea produsului deteriorat la adresa vanzatorului


Vanzator:
Rayan International SRL
RO37244896
Loc Crairat nr 37 Jud Cluj
Tel 0371783541

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continuă cumpărăturile

Eventuale Mentiuni Editați comanda
Adaugă un cupon

Adaugă un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plata.