Aparatul Perfect pentru Masurarea Suprafetelor


Este ideal pentru masurarea suprafetelor atunci cand efectuati lucrari de constructie, restaurare si renovare, cand amenajati gradina sau pentru masurarea exacta a pieselor de lucru in atelierul de acasa. Interfata de masura are setari variabile care permit masurarea de pe muchia din fata sau din spate a uneltei. Functia de minim / maxim permite masuratori continue.

Confortabil de Manevrat

Telemetrul cu laser este confortabil de manevrat. Pentru siguranta exista o functie de protectie: raza laser se aprinde numai dupa repetarea pornirii. Se opreste automat dupa trei minute de inactivitate. Se livreaza in cutie practica pentru depozitare.

Usor de Folosit

Se apasa pe butonul de masurat proiectand un fascicul si o gama de ultrasunete, care la intersectia cu prima suprafata compacta masoara, referinta. Telemetrul este un aparat ideal in constructii cat si in amenajari interioare.

Avantaje produs:


-Masurarea precisa a lungimilor, distantelor si pentru calculul suprafetelor si volumelor;

-Multiple functii de masurare: masurarea unei singure distant;
-masurarea continua; functia arie; functia volum; masurare indirecta;

Obtinerea masuratorilor exacte in caz de conditii nefavorabile cum ar fi lumina puternica a soarelui.

Dispune de mai multe unitati de masura care pot fi modificate foarte usor

- Calcularea automata a dimensiuni camerei

- Valoarea definita, in mod automat adaugata sau scazuta pentru toate masuratorile cu functia de compensare

- Protectie speciala impotriva apei, prafului si a cazaturilor

Distanta maxima de masurare 50M

Reprezinta o solutie mobila unica pentru mesteri, pentru a-si documenta proiectele cu masuratori exacte si pentru a impartasi aceste informatii cu altii.

Fie ca iti doresti sa construiesti, sa imbunatatesti sau sa repari,Telemetrul este alaturi de tine cu o gama variata de masini si unelte, fabricate pentru a te ajuta sa iti indeplinesti cu succes orice activitate mestesugareasca.

Aparatul de masura este conceput pentru masurarea precisa a lungimilor, distantelor si pentru calculul suprafetelor si volumelor.

Folosind o masurare indirecta a distantei, se pot masura ulterior si locurile inaccesibile.

Este un aparat de masurat ideal pentru cei care se ocupa cu mobilarea spatiilor interioare, pentru firmele de constructii, deale de terenuri, etc.


CUMPARA ACUM